Akarsu Reklam Telefon   Akarsu Reklam Gsm   Akarsu Reklam Yol Tarifi  
tren

Makina Parkuru

Makina Parkuru (9)

Kutu Harf Bant Derz Açma Makinası

Kutu Harf Bant Dönme Makinası , Makina Parkuru

Yeni nesil teknolojiyi yakından takip eden firmamız tüm kutu harf çeşitlerinde sorunsuz işler yapabilmek adına Tamamen Türk Menşeli Konya HARF-MAK Fabrikasının ürettiği makina pleksi, Aluminyum, Galvaniz, Paslanmaz kutu harflerin bantlarına derz açabilme özelliğine sahip makinayıda bünyesine ekleyerek kusursuz işlere imza atmaya devam ediyor.

Makinamız Bilgisayar Progamı sayesinde çok hızlı ve hatasız Pleksi Bant, Alüminyum Bant, Paslanmaz Bant, Sac Bant ve Galvaniz Bant, 2cm den 15 cm ye kadar Derz Açabilmektedir.

Fason olarak kutu harf işlerinize CNC Fiber Lazer Makinamızdan kestirdiğiniz malzeme türü harflerine bant alırken, bantlarınıza derz açılmış olarak almanız mümkündür. 

[...]

Detaylı İncele..

Paslanmaz Harf Punto Kaynak Makinası

Paslanmaz Harf Punto Kaynak Makinası , Makina Parkuru

Atölye grubumuzdaki yeni makina parkuru elemanımızdan biriside Lampert PUK 4 Punta Kaynak Makinesi paslanmaz Harf bant dönme işlerinde hızlı ve sağlam Puntolama sağlayarak oldukça hızlı işler çıkartırız.

Fason Paslanmaz Kutu Harf İşlerinizi Uzman Personellerimiz ile Hazırlıyoruz. Her Türlü Paslanmaz Levha ve Kenar Bantları Stoklarımızda Bulunmaktadır. Bant Dönme Makinamız İle Hızlı ve Kaliteli İşler Çıkartıyoruz.

[...]

Detaylı İncele..

Kutu Harf Bant / Derz Açma Makinası

Kutu Harf Bant Dönme Makinası , Makina Parkuru

Yeni nesil teknolojiyi yakından takip eden firmamız paslanmaz kutu harf bant dönme makinasınıda bünyesine ekleyerek kusursuz işlere imza atmaya devam ediyor.

Makinamız BilgisayarProgamıs sayesinde çok hızlı ve hatasız Paslanmaz Bant, Alüminyum Bant, Tırnaklı Alüminyum Bant, Dönebilmektedir. 2cm den 12 cm ye kadar Bant dönebilmektedir.

Fason olarak paslanmaz kutu harf işlerinize CNC Fiber Lazer Makinamızdan kestirdiğiniz harflere bant alırken derz açılmış, harf işlerinize göre dönülmüş olarak almanız mümkündür. 

[...]

Detaylı İncele..

Cnc Pleksi Lazer Kesim Makinası

Cnc Pleksi Lazer Kesim , Makina Parkuru

Pleksiglas şu anda tüm dünyada bir çok sektörde yaygın olarak kullanılan, Lazer Kesime, CNC kesime, büküm ve kıvırma işlemlerine uygun, çok kullanışlı bir malzemedir. İthal olarak temin edildiği gibi, Türkiye'de bir çok fabrikada döküm yapılabilir. Lazer kesime en uygun kalınlık 2mm ile 20mm arasıdır. Bunun haricinde özel kalınlık ve ebatta pleksiglass / akrilik levha dökülebilir. İstenilen özel renklerde fabrikalar üretim yapmaktadır. Genellikle 135 x 200, 125 x 200, 100 x 200 ölçülerinde mevcuttur.

Pleksiglass - Dekota - Ahşap - Mdf - Sunta Oyma ve Kesim İşleriniz Fason Olarak Yapılır.

[...]

Detaylı İncele..

Cnc Router Kesim Makinası

Cnc Router Kesim , Makina Parkuru

Cnc Rputer Ahşap, Pleksi, Decota, Strafor, Mdf, Kompozit ve benzeri malzemeleri harf, desen, şekil, Ebatlama ve Derz Açabilen Makinadır.. Firmamızda bulunan son teknoloji cnc makinamızla tüm kurumsal ihtiyaçlarınıza cevap vermekteyiz. İstenilen tüm ebatlarda kesme, oyma ve benzeri işlemler uygulanabilmektedir. Ahşap, Decota, Strafor, Mdf, betopan, ve benzeri malzemeler üzerinde arzu edilen her desen ve her türlü yazı fontundaki harfler itinayla işlenebilir.

Cnc Router kesim ve oyma alanında makinalarımız ve profesyonel operatörlerlerimiz tüm ihtiyaçlarınıza cevap vermekekdir. Cnc router makinamızda yaptığımız kesimlerde malzemelerin kalınlıkları genel olarak 3mm- 50mm aralığındadır.

[...]

Detaylı İncele..

Başarılı bir tasarım; çokça ilham, farklı bir bakış açısı ve etkileyici fikirlerle ortaya çıkar.

Kaliteli araçlar, malzemeler ve sistemler kullanılarak,fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü görmek müşterilerimizin olduğu kadar bizim de en büyük motivasyon sebebimizdir. Devamını Oku.. 

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1016 Sk. No: 14 / 500 Evler G.O.Paşa / İST. / TÜRKİYE
>> YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN
+90 (212) 616 64 80
+90 (537) 269 24 24
ustakutuharfcom@gmail.com