Akarsu Reklam Telefon   Akarsu Reklam Gsm   Akarsu Reklam Yol Tarifi  
tren

Ustakutuharf.com / Kutu Harf Atölyemiz

Kutu Harf İmalat Atölyemiz

Kutu Harf İmalat Atölyemiz

SAYFAMIZ GÜNCELLENİYOR...

Türkiye'nin Paslanmaz Kutu Harf ÜreticisiYeni Kutu Harf İmalat Atölyemiz İle Siz Değerli Müşterilerimize Kesintisiz Hizmet Vermeye Devam Ediyoruz.

Kutu harf işlerimiz için 100 m'2 lik bir alana altyapısını A'dan Z'ye eksiksiz olarak hazırladığımız yeni kutu harf atölyemize yeni nesil profesyonel makine parkurumuzu kurduk. Kutu harf konusunda her geçen gün deneyim kazanan personel ve ustalarımızın yanı sıra müşterilerimizinde ihtiyaçlarına yönelik çalışmalar yapabilmek için bu harf dönme imalat hanemizi yakın çevremiz müşterilerimizin yanı sıra şehir dışı hatta yurt dışı müşterilerimize de sorunsuz hizmet verebilmesi için planladık.

Usta Kutu Harf Ailesi olarak müşterilerimizin istek ve arzularına hızlı ve kaliteli cevap verebilmek adına bu atölyeyi kurduk ve geliştirme çalışmalarımız devam etmektedir.

Şehir İçi ve Şehir Dışı, Yurt Dışı Reklamcı Müşterilerimize Fason Olarak Kutu Harf İmalat Hizmetleri Vermekteyiz.

Pleksi Kutu, Paslanmaz Kutu Harf, Pleksiye Tırnaklı ve Düz Renkli Alüminyum Bantlı Kutu Harf Üretmekteyiz. Gün Geçtikçe Kutu Harf Üzerine Tüm Modelleri Üretecek Bir Atölye Planlamaktayız. Ek Olarak Alüminyum Statik Boyalı Kutu Harf, Galvaniz Kutu Harf, ve Sac Kutu Harf Çeşitlerinide Bünyemizde Üretmeyi Planlıyoruz.

Kutu Harf İmalathanemiz İle İlgili Çalışma Videomuzu Çok Yakınada Bu Sayfaya Ekleyeceğiz.

PİYASADAKİ ÜRETİCİ FİYATLANDIRMASI
Birçok kutu harf üreten firma yapılacak projeye önceden hızlı fiyat teklifi verebilmek için''CM'' Santim fiyatı sistemi üretmiş ve fiyat tekliflerini bu sistem ile vermektedir. CM'si 1.00 TL ila 4,50 TL gibi rakamlar piyasada dönmektedir. CM fiyat hesaplama sistemi aslında reklamcıların son kullanıcı müşterilerine verdiği bir sistemdir. bu sisteme göre son kullanıcıya verilen gold, krom paslanmaz harf, pleksi kutu harf işlerinde CM 'si 5.00 TL ile 9.00 TL arasında talep edilen projeye göre değişmektedir. 

CM fiyatı veren diğer kutu harf üretici firmalar kendi bünyelerinde makina parkuru ve eleman kadrosu yetersiz olduğu için bu sistemi geliştirmiş ve (afaki) net olmayan fiyat politikasını piyasaya empoze etmeye çalışmaktadırlar.

Net ve en uygun fiyat teklifini hazırlayabilmek için önce proje dosyası bilgisayar ortamında açılır, işlenecek malzemeye göre levhalara dizilip bir maliyet çalışması yapılması gerekmektedir. Bazı üretici firmalar bu işi yapmamak için ''CM'' Santim fiyatını öne sürerek (afaki) net olmayan fiyat vererek yapılacak olan işin ederinden yükseğe fiyat vermektedir.

USTA KUTU HARF / FASON REKLAMCIYA ÖZEL FİYATLANDIRMA
Biz ise Malzeme + 0.50 Krş İşçilik Hesaplayarak Gerçek En Uygun Fiyat Teklifleri Vermekteyiz. 
Talep edilen proje dosyası bilgisayar ortamında açılır. 
Projedeki Malzemeye göre levhalara dizilir. Levha Ücretleri Önceden belirlenmiş fiyat listesindeki fiyatlara göre hesaplanır.
Kesim yapılacak malzemelerin makine kesim ücretleri Önceden belirlenmiş fiyat listesindeki fiyatlara göre hesaplanır.
Kutu harf etrafına dönecek bant uzunlukları yine bilgisayar programı ile hesaplanır. Çıkan ölçünün bant fiyatı belli olan fiyat listesinden hesaplanır.
Harf Dönme işçiliği talep edilen projede Paslanmaz veya Pleksi Ücretleri daha önceden belirlenmiş fiyat listesindeki fiyatlara göre hesaplanır.
Malzeme, Kesim, Bant, İşçilik Fiyatları ile Projenin Toplam Fiyatı Teklif Olarak Müşterimize Detaylıca Gönderilir.

İMALATI TAMAMLANMIŞ SON KUTU HARF
İŞLERİMİZİ LİSTELEMEK İÇİN TIKLAYIN. >>

Bireysel ve Reklamcı Müşterilerimize Özel Fason fiyatlarımızı ve fiyat teklifi talebi formumuzu çok yakında bu sayfaya ekleyeceğiz. 


 4224,    06  Eyl  2020 ,   Usta Kutu Harf
ozgrust

Website: ozgurusta.com.tr

14 Yılı Aşkın bir Süredir Açık Hava Reklamcılık Sektöründe Çeşitli Alanlarda İşler Yaptım, Sektöre Sunduğum Hizmetler Yanı Sıra Girişimcilik Ruhu İle Sektöre (Yeni Kan) Projem (Cephekirala.com) ile Açık Hava Reklamcılık Hizmetlerini Hali Hazırda Akarsu Reklam Ailesi İle Birlikte Vermenin Mutluluğu İçerisindeyim. @ozgrust

Başarılı bir tasarım; çokça ilham, farklı bir bakış açısı ve etkileyici fikirlerle ortaya çıkar.

Kaliteli araçlar, malzemeler ve sistemler kullanılarak,fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü görmek müşterilerimizin olduğu kadar bizim de en büyük motivasyon sebebimizdir. Devamını Oku.. 

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1016 Sk. No: 14 / 500 Evler G.O.Paşa / İST. / TÜRKİYE
>> YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN
+90 (212) 616 64 80
+90 (537) 269 24 24
ustakutuharfcom@gmail.com