Akarsu Reklam Telefon   Akarsu Reklam Gsm   Akarsu Reklam Yol Tarifi  
tren

ustakutuharf.com / Kalite Politikamız

Kalite Politikamız

Ustakutuharf.com Kalite PolitikamızUsta Kutu Harf olarak öncelikli amacımız her daim müşteri memnuniyetini ön planda tutmak, Müşterilerimizin isteklerini iyice anlayıp ona göre üretimlerde bulunuruz. Tüm hizmetlerimizi koşulsuz müşteri memnuniyetini sağlamaya odaklıyoruz. Kaliteli, uygun fiyatlı, çevreye dost ürünler ile hızlı hizmetler sunarak zamanında teslim ederiz. Sağlanan müşteri güveni ve memnuniyeti vazgeçilmez politikamızdır.

Kalitenin ekip çalışması ile sağlanabileceği bilinci ile çalışanlarımızla ilgili iyileştirme faaliyetlerini etkin biçimde sürdürmekteyiz. Bizden sonraki nesillere yaşanabilir bir dünya bırakmak için imalatta kullanılan malzemelerin seçiminde ve imalat sırasında oluşan atıkların bertarafında, üzerimize düşen sorumlulukları yerine getirmekteyiz.

Sektördeki yerimizi zirveye taşımak amacı ile yerinde ve zamanında doğru stratejiler ile makine parkurumuzu her daim yeni nesi ve güncel tutarız. Stoklarımızın miktarını en iyi seviyede tutarak, Çözüm üretmekte sınırları aşarak, Başarıyı tam anlamıyla sağlayarak, kaliteli hizmet ve Ürünleri www.ustakutuharf.com adı altında siz değerli müşterilerimize sunmaktan onur duyarız.


 3552,    06  Eyl  2020 ,   Usta Kutu Harf
ozgrust

Website: ozgurusta.com.tr

14 Yılı Aşkın bir Süredir Açık Hava Reklamcılık Sektöründe Çeşitli Alanlarda İşler Yaptım, Sektöre Sunduğum Hizmetler Yanı Sıra Girişimcilik Ruhu İle Sektöre (Yeni Kan) Projem (Cephekirala.com) ile Açık Hava Reklamcılık Hizmetlerini Hali Hazırda Akarsu Reklam Ailesi İle Birlikte Vermenin Mutluluğu İçerisindeyim. @ozgrust

Başarılı bir tasarım; çokça ilham, farklı bir bakış açısı ve etkileyici fikirlerle ortaya çıkar.

Kaliteli araçlar, malzemeler ve sistemler kullanılarak,fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü görmek müşterilerimizin olduğu kadar bizim de en büyük motivasyon sebebimizdir. Devamını Oku.. 

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1016 Sk. No: 14 / 500 Evler G.O.Paşa / İST. / TÜRKİYE
>> YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN
+90 (212) 616 64 80
+90 (537) 269 24 24
ustakutuharfcom@gmail.com