Akarsu Reklam Telefon   Akarsu Reklam Gsm   Akarsu Reklam Yol Tarifi  
tren

Ustakutuharf.com / Hakkımızda

Hakkımızda

Hakkımızda

 
UstaKutuHarf.com 2018 yılında Özgür Usta Tarafından Kurulmuştur. Müşterilerimize Kaliteli ve İyi Hizmet Vermeyi Daima Amaç Edinmiş, Talepleri Anlama ve Sonuç Odaklı Çalışmalar Yapmaktadır.
Kutu Harf Sektöründe A’dan Z’ye Birçok Malzeme ve Makinayı Bünyesinde Barındırarak Kurumsal ve Bireysel Müşterilerinin Yanı Sıra, Tabelacı ve Reklam Ajansı Müşterilerine de Fason Kutu Harf Hizmetleri Vermektedir.
Kutu Harf İmalat Atölyesi
Konusunda Usta, Tecrübeli Atölye Personel Ekibi İle Tüm Kutu Harf Modelleri Üretimlerimiz de Kaliteden Ödün Vermeden Üretir, Zamanında Teslim Ederiz. Paslanmaz, Pleksi, Alüminyum, Demir ve Galvaniz Kutu Harf Modellerimizde Sağlam ve Güvenli Üretimi Ön Planda Tutuyoruz.

Atölye Ekibimizin Üretimini Yaptığı Kutu Harf Ürünlerimize 2 Yıl Sağlamlık Garantisi Veriyor ve Herhangi Bir Teknik Arıza Söz Konusu olduğunda Ücretsiz Telafi Etme Garantisi Sunuyoruz.
Usta Kutu Harf Olarak Son Kullanıcı Bireysel Müşterilerimizin Yanı Sıra; Reklamcı, Tabelacı, Ajans ve Mimarlık Müşterilerimizin Artması İle Birlikte, Makina Parkurunun İş Alımlarına Olan Faydasını Gördü. Daha Hızlı ve Kaliteli Kutu Harf Üretimde Dışa Bağımlılığı Bitirmek İçin Makina Yatırımlarımızı Arttırdık. Kutu Harf İşleme ve Üretiminde Gerekli Tüm Makinaları Usta Kutu Harf Bünyesine Dahil Ettik..
Makina Parkuru
Kutu Harf Bant Dönme Makinası, 1 Kw'lık Cnc Paslanmaz Paslanmaz ve Demir Kesim Makinası, Masa Lazeri Paslanmaz Kaynak Makinası, Kutu Harf Lazer Punto Kaynak Makinası, Pleksi Kenarı Rodaj Makinası, Cnc Pleksi Lazer Kesim Makinası, Cnc Router Kesim Makinası
>> Tüm Makina Parkurumuzu Listelemek İçin Tıklayınız..

İş Hayatımızda ki Başarılarımızı Sıkı ve Düzenli Çalışmalarımıza Borçlu Olmamızın Yanı Sıra, Eminiz ki Önümüze Çıkan Yenilikçi Fırsatları da İyi Değerlendirmiş ve Karşılığını Görmüşüzdür.

Başarılı bir tasarım; çokça ilham, farklı bir bakış açısı ve etkileyici fikirlerle ortaya çıkar.
Kaliteli araçlar, malzemeler ve sistemler kullanılarak, fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü görmek müşterilerimizin olduğu kadar bizim de en büyük motivasyon sebebimizdir.Tüm Kutu Harf Modellerimizi Grafik Tasarımından, Üretimine, Fotoğraf ve Video Çekimlerine Kadar Kendi Bünyemizde Yapılmıştır.

UstaKutuHarf.com @ozgrust 

 

 4239,    06  Eyl  2020 ,   Usta Kutu Harf
ozgrust

Website: ozgurusta.com.tr

14 Yılı Aşkın bir Süredir Açık Hava Reklamcılık Sektöründe Çeşitli Alanlarda İşler Yaptım, Sektöre Sunduğum Hizmetler Yanı Sıra Girişimcilik Ruhu İle Sektöre (Yeni Kan) Projem (Cephekirala.com) ile Açık Hava Reklamcılık Hizmetlerini Hali Hazırda Akarsu Reklam Ailesi İle Birlikte Vermenin Mutluluğu İçerisindeyim. @ozgrust

Başarılı bir tasarım; çokça ilham, farklı bir bakış açısı ve etkileyici fikirlerle ortaya çıkar.

Kaliteli araçlar, malzemeler ve sistemler kullanılarak,fikirlerin gerçeğe dönüştüğünü görmek müşterilerimizin olduğu kadar bizim de en büyük motivasyon sebebimizdir. Devamını Oku.. 

Barbaros Hayrettin Paşa Mah. 1016 Sk. No: 14 / 500 Evler G.O.Paşa / İST. / TÜRKİYE
>> YOL TARİFİ İÇİN TIKLAYIN
+90 (212) 616 64 80
+90 (537) 269 24 24
ustakutuharfcom@gmail.com